1-7 Mart Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü Kapsamında AFAD Tanıtım Sergisi" etkinliği

1-7 Mart Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü kapsamında “AFAD Malzeme Tanıtım Sergisi Siirt Üniversitesi’ nde düzenlendi.
Siirt Üniversitesi DAKİK(Doğal Afet Arama Kurtarma ve İlk yardım Kulübü) Öğrenci Topluluğu ve Siirt İl AFAD İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü sebebiyle düzenlenen etkinlik AFAD Malzeme tanıtım Sergisi'nin kurulmasıyla başladı ve etkinlik boyunca tanıtıcı el afişleri ve bilgilendirici metinler dağıtıldı. Sergiye Siirt İl AFAD Müdürü Cahit AKKOYUN ve DAKİK Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Harun BEKTAŞ'ta katıldı. Sergiye öğrenciler, öğretmenler ve üniversite personelleri yoğun olarak ilgi gösterdiler.
Dr. Öğr. Üyesi HARUN BEKTAŞ (0484) 212-1111 / 2862
8.3.2019