2021 Yılı Yaz Stajları

Fakültemiz Staj Komisyonu'nun aldığı karar gereğince bölümlerimizde staja tabi olan öğrenciler (3. sınıfta okuyan öğrenciler ile stajını tamamlamayan 4. sınıf öğrencileri) için yaz stajının nasıl yapılacağı aşağıda belirtilmiştir. Staja başlama tarihi 5 Temmuz 2021'den önce olmamalıdır. Başvuru dilekçesi staj yapılacak yere verilmelidir. Kurum dışında yapılacak stajlar için Dekanlığımıza gönderilmek üzere ayrıca Staj Kabul Belgesi düzenlenmelidir. Duyuru metninde yer alan tüm hususlar, Koronavirüs (Covid-19) salgınının seyrine göre değişebilecektir. Başvuru işlemleri 11 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanmalıdır. Staj evrakları ekte sunulmuş olup öğrencilerimize duyurulur.

1) Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını uzaktan eğitim sisteminde ödev veya proje şeklinde yapabileceklerdir. Yüz yüze staj yapmak isteyenler ise sadece kurum dışında yapabileceklerdir. Üniversite içinde yüz yüze staj uygulaması yapılmayacaktır.

2) Bitki Koruma Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını kurum içinde veya kurum dışında yüz yüze yapabileceklerdir.

3) Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını uzaktan eğitim sisteminde ödev veya proje şeklinde yapabileceklerdir. Yüz yüze staj yapmak isteyenler ise sadece kurum dışında yapabileceklerdir. Üniversite içinde yüz yüze staj uygulaması yapılmayacaktır.

4) Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını kurum dışında yüz yüze yapabileceklerdir.

5) Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını uzaktan eğitim sisteminde ödev veya proje şeklinde yapabileceklerdir. Yüz yüze staj yapmak isteyenler ise sadece kurum dışında yapabileceklerdir. Üniversite içinde yüz yüze staj uygulaması yapılmayacaktır.

6) Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını sadece kurum içinde yüz yüze yapabileceklerdir.

7) Tarla Bitkileri Bölümü öğrencileri, yaz stajlarını uzaktan eğitim sisteminde ödev veya proje şeklinde yapabileceklerdir. Yüz yüze staj yapmak isteyenler ise sadece kurum dışında yapabileceklerdir. Üniversite içinde yüz yüze staj uygulaması yapılmayacaktır.

28.4.2021