Fakültemiz Öğretim Üyelerimiz ve Doktora Öğrencilerimiz Girne/KKTC’de Uluslararası Konferans’a Katıldılar

Fakültemiz Öğretim Üyeleri 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) / Girne’de yapılan "ISPEC 16. Uluslararası Mühendislik ve Fen Bilimleri Konferansı"na  (ISPEC 16th Internatıonal Conference on Engineering & Natural Sciences) katıldılar. Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Mehmet Fırat BARAN “Edirne Merkez ve İlçelerinin Hayvansal Kaynaklı Kirlilik Yükü Hesabı”; Tarla Bitki Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Seyithan SEYDOŞOĞLU “Verimli ve Yüksek Kaliteli Bir İstilacı Mera Otu: Gine Otu (Megathyrsus maximus)”, Doç. Dr. Fatih ÇIĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Sipan SOYSAL ile doktora öğrencileri Zeki ERDEN ve Çağdaş Can TOPRAK “Bitki Gelişimini Teşvik Edici Bakterilerin Bitki Kök Gelişimine (Mimarisi) Etkisi” ve “Bitki Gelişimini Teşvik Edici Bakterilerin Buğdayda Biyokontrol Ajanı Olarak Kullanım Olanakları” isimli çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır. Öğretim Üyelerimizi ve doktora öğrencilerimizi tebrik der çalışmalarında başarılar dileriz.
8.7.2024