Etkinlikler

Üniversitemiz Rektörlüğü Mezuniyet Töreni Düzenledi

2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni Kezer Yerleşkesi’nde 13.06.2024 tarihinde stadda düzenlendi. Mezuniyet törenine, Siirt Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Siirt İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci ailesi katılarak öğrencilerimizin mezuniyet coşkusuna ortak oldu.
Ziraat Fakültesi mezun öğrencileri ve öğretim elemanlarının birlikte yürüdüğü mezuniyet kortej yürüyüşü ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, mezunları tebrik etti. Siirt Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA konuşmalarının devamında mezun olan gençlere hayatlarının yeni dönemi olan iş hayatı için de tavsiyelerde bulundu. 
Üniversite ve birimler bazında dereceye giren öğrenciler sahneye gelerek başarı belgelerini aldılar. Fakültemizin dereceye giren öğrencilerimiz sırasıyla Rojbin AKSIN (Tarım Ekonomisi Bölümü) birinci, Remzi BARCIN (Tarla Bitkileri Bölümü) ikinci, Süleyman AVCI (Tarım Ekonomisi Bölümü) üçüncü olurken, başarı belgelerini Dekanımız Prof. Dr. Çetin KARADEMİR’den aldılar. 
Dört yıllık eğitim-öğretim hayatlarını üstün başarı ve gayretle tamamlayan ve dereceye girmeye hak kazanan öğrencilerimizi başta olmak üzere; fakültemizden mezun olan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, kendilerine bundan sonra yürüyecekleri yolda başarılar dileriz.
ÖMER ÜCE (0484) 212-1111 / 2804
Ziraat Fakültesi
27.6.2024