Ziraat Fakültesi Fıstık Festivali’ne Katıldı

Ziraat Fakültesi Dekanlığı, Fakülte akademik ve idari personelleri ve öğrencileri, Siirt Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla 4-5 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ''Siirt Fıstığı Doğa ve Kültür Festivali'' etkinliğine katıldılar.   “Kortej Yürüyüşü” ile başlayan festival “Açılış Programı” ile devam etti.  Festivalde Siirt Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA’nın açılış konuşmasının ardından Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün DEMİRHAN,  Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat ASLAN ile Bahçe Bitkileri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Halit Seyfettin ATLI ‘Siirt Fıstığının Dünü, Bugünü, Yarını” konulu sunumlarını yaptılar. Söyleşinin sonunda konuşmacılar kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar.
13.10.2024