Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğrencimiz Bilal ALBENNİ Erasmus+ Kapsamında ROMANYA’da Öğrenim Hareketliliğini Tamamladı !!!

Fakültemizin Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi Bilal ALBENNİ Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında ROMANYA’da “University of Life Sciences 'King Mihai I' from Timisoara”ya gitti. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi içinde gerçekleşen hareketlilikte Bahçe Bitkileri Bölümü müfredatına uygun dersleri alarak oradaki uygulama derslerine katılan öğrencimiz Bilal ALBENNİ, hem laboratuvar hem de saha çalışmalarında çok önemli kazanımlar elde etti. Ayrıca öğrendiği bilgiler ve yaptığı çalışmalar kapsamında araştırma makalesi de yazarak tüm fakülteye sunum yapan öğrencimiz geliştirdiği İngilizce konuşma tecrübesini de kazanımlarına ekledi. Tüm fakültenin beğeni ve takdirini kazanan Bilal ALBENNİ tekrar orada bulunması için “University of Life Sciences 'King Mihai I' from Timisoara”dan davet aldı. Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencimizi güzel başarılarından dolayı tebrik eder, tecrübelerini yaşamında kullanmak üzere başarılar dileriz.
1.3.2024