ZİRAAT FAKÜLTESİ’NİN TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı (BİDEB) BAŞARISI

Ziraat Fakültesi bir başarıya daha imza attı. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı (BİDEB) 2023/2 Dönemi Kapsamında üniversitemizden 21 proje önerisi desteklenmeye değer görülmüştür. 21 adet proje önerisinin 10 adedi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin yürütücülüğünü yaptığı projelerdir. Fakültemiz öğretim elemanlarının danışmanlığını yapacağı projelerin her biri akademik ve bilimsel alanda yenilik ve fayda getirecek çalışmalar olup özellikle öğrencilerimizin TÜBİTAK için proje yazma ve uygulamayı deneyimlemesi bakımından büyük önem taşımaktadır. Kabul gören proje önerilerinin yürütücü ve danışmanlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
26.3.2024