Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Üniversiteye yerleşmek için yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde yapacakları tercihlerde fakültemizi tanımak amacıyla Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri öğretmenleri Sayın Yusuf SEVİMLİKURT ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreteri Sayın Tacettin ERDEN ile birlikte 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü fakültemizi ziyaret etti. Fakültemizin Tarla Bitkileri Laboratuvarı’nda gerçekleşen buluşmada Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arzu ÇIĞ ve Tarla Bitkileri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özge UÇAR fakültemizin bölümler, eğitim-öğretim süreci, çalışma prensipleri ve akademik çalışmalar gibi konular hakkında bilgilendirme yaptılar. Fakültemizi ziyarete gelen öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.
8.5.2024