Siirt Necip Fazıl Kısakürek Ortaokul 8. Sınıf Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

03.05.2023 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi 8. sınıf öğrencilerini misafir etti. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arzu ÇIĞ; Ögretmenlerimiz Büşra İLMEZ, Tarık TAYSİ ve Orhan GÖKCEOĞLU ile beraber gelen öğrencilere fakültemizi tanıttı. Fakültemiz bölümlerinde bulunan laboratuvarlar ve yürütülen çalışmalar, Doç. Dr. Cevdet KAPLAN ile Dr. Öğr. Üyesi Halil DİLMEN (Bitki Koruma), Dr. Öğr. Üyesi Sultan DERE (Bahçe Bitkileri), Dr. Öğr. Üyesi Esra BAYAZIT SOLAK (Peyzaj Mimarlığı), Dr. Öğr. Üyesi Özge UÇAR ile Arş. Gör. Mustafa CERİTOĞLU (Tarla Bitkileri) ve Dr. Arş. Gör. Serdar ALTINTAŞ (Tarımsal Biyoteknoloji) hocalarımız tarafından uygulamalı olarak öğrencilere kısaca anlatıldı. Çocukların da çok keyif aldıkları teknik ziyaret fakültemizin Bitki Koruma Bölümü yükseklisans öğrencisi Berfin ÇOBAN ve son sınıf öğrencisi Zehra HAÇYANOĞLU ablalarının öğrencilik tecrübelerini dinleyerek devam etti. Fakülte öğrencilerimizin onlar için hazırladığı güzel sunum ve söyleşilerle son bulan buluşmamızın sonunda bir daha görüşme için temennilerde bulunuldu. Öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diler, onlarla buluşmamıza vesile olan ve Siirt Necip Fazıl Kısakürek İlkokul/Ortaokul öğretmenlerimize  periyodik olarak yaptıkları bu ziyaretten dolayı memnuniyetimizi bildiririz.
5.5.2023