Etkinlikler

Ziraat Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenledi !!!

Ziraat Fakültesi Dekanlığının düzenlediği mezuniyet törenine çok sayıda mezun öğrencilerimiz ve aileleri, fakülte akademik ve idari personelleri katıldı. 14.06.2023 tarihinde Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Çetin KARADEMİR günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması yaparak öğrencilerimize ziraatin önemini ve küresel sorunlar önünde mesleğimizin önemini açıklayan bilgiler sundu. Fakültemiz birincisi Gülden GÜNDÜZ IŞIK (Bahçe Bitkileri Bölümü), ikincisi Selda DEMİR (Tarım Ekonomisi Bölümü) olurken üçüncülüğü paylaşan Ebru ERTEKİN YILMAN (Tarım Ekonomisi Bölümü) ve Gani KISACA (Bahçe Bitkileri Bölümü) fakültemizde ilk üç sırada yer almaya hak kazandılar. Kendilerine dekanımız tarafından başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.  Ardından dekanımız yıl içinde fakülte faaliyetlerinde aktif öğrencilerimize teşekkür belgesi verdi.  Öğrencilerimizin dört yıl boyunca gördükleri eğitim-öğretim dönemlerine ait fotoğraflardan oluşan kısa bir sunumdan sonra fakülte hocalarımız öğrencilerimize başarı belgelerini takdim etti.  Salonda fotoğraf çekimi ve tebrik konuşmalarının arkasından fakülte bahçesinde kokteyl alanında mezuniyet pastası kesildi. Mezuniyetin simgesi olan kepler havaya atıldı.
Anı fotoğrafları çekimine bahçede devam ederek misafirlerimizle eğlenceli, zevkli hep beraber güzel anlar geçirdik. 
Ziraat Fakültesi mezuniyet töreninden sonra üniversitemizin düzenlediği mezuniyet tören alanına gidildi. Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencisi Digne KAMİKAZİ yabancı uyruklu öğrencileri temsilen bir konuşma yaptı. Fakültemizde ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz belgelerini yine dekanımız tarafından aldılar. Fakülte öğretim üyeleri ile beraber kortejde yürüyen mezun öğrencilerimiz bir kez daha keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.
Çok sevdiğimiz ve her zaman özleyeceğimiz öğrencilerimize (-meslektaşlarımıza) sonsuz mutluluk ve hayatlarında başarılar diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun…
NEDİM BOZDAĞ (0484) 212-1111 / 3308
Ziraat Fakültesi
16.6.2023