Etkinlikler

Ziraat Fakültesi 2024 Yılı Mezuniyet Töreni Yaptı

Ziraat Fakültesi,4.sınıf öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerinin tamamlandığı 2024 yılında öğrencilerini mezuniyet töreni ile uğurladı. 07.06.2024 Cuma günü üniversitemizin İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonu’nda yapılan mezuniyet töreni öğrencilerimiz, öğrencilerimizin aileleri ve misafirleri ile fakültemiz akademik-idari personellerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan törende Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Dekanımız Prof. Dr. Çetin KARADEMİR açılış konuşmaları yaptılar. Bölümlerindeki öğrenci arkadaşları adına 4. sınıf temsilcileri olarak Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi Pelda ALDAN, Bitki Koruma Bölümü öğrencisi Muhammed ALTUNAKAR, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi Sultan ERGÜN, Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencisi Ruken BİLİR, Tarla Bitkileri Bölümü öğrencisi Melik APAYDIN öğrencilik hayatları boyunca kazandıkları deneyimleri, duygu ve düşüncelerini anlattılar.
Daha sonra Dekanımız Prof. Dr. Çetin KARADEMİR II. Uluslararası Fıstık Çalıştayı ve bazı fakültemiz işlerinin yürütülmesi ve gerçekleştirilmesinde ve etkinliklerimizde özverileriyle görev alan öğrencilerimize teşekkür belgelerini takdim etti.
KARADEMİR fakültemiz kuruluşundan bu yana her zaman yanımızda olan, öğrenci işleri ile ilgili sorunlarımızı çözen öğrencilerimizin abisi olan Nedim BOZDAĞ’a emekleri için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi ve sahnede kendilerine plaketlerini takdim etti.
Öğrencilerimizin bu dört yıllık eğitim-öğretim sürecinde yaşadıkları güzel anlardan oluşan ve ömür boyu hatıra olarak kalacak olan anılar videosu izlenirken güzel, eğlenceli ve duygusal anlar yaşandı. Video sunumun ardından ise fakültemiz mezun öğrencileri sahneye davet edilerek bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi ve bir hatıra armağanı hediye edildi. Her bölüm için ayrı ayrı çekilen toplu fotoğraftan sonra, son kez tüm öğrenciler ve öğretim elemanları sahneye davet edilerek toplu fakülte mezun hatıra fotoğrafı çekildi.
Mezuniyetlerin en beklenilen anı olan kep atma kısmında öğrencilerimiz sahnede kalarak geri sayımla ve coşkuyla keplerini havaya attılar.
Salonda biten mezuniyet töreni Ziraat Fakültesi bahçesi kokteyl alanında devam etti. Öğrenciler, tüm misafirler ve fakültemiz personelleri burada da fotoğraf çekilerek bu güzel anlarını kayıt altına aldılar. Tören ikramlıkların sunumu ve mezuniyet pastasının kesimi ile son buldu.   
Bundan 4 sene önce fakültemize yerleşerek eğitim-öğretim hayatlarını burada geçiren ve yollarımızın kesişerek onları tanıma ve bir aile olma fırsatı bulduğumuz öğrencilerimize yaşamlarında başarılar, mutluluklar ve güzel sağlıklı günler dileriz. Yolları ve bahtları açık olsun, herşey gönüllerince olsun !!!
ÖMER ÜCE (0484) 212-1111 / 2804
Ziraat Fakültesi
10.6.2024