Ziraat Fakültesi Brifing Raporunu Sundu !!!

23.12.2022 Cuma günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Genel Sekreterimiz Abdülkadir IŞIK ve Ziraat Fakültesi Öğretim Elemanlarımızın katıldığı toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin KARADEMİR, Ziraat Fakültesi’nin 2022 yılına ait akademik ve idari faaliyetlerini gösteren bir brifing verdi. Sunumda Ziraat Fakültesi öğretim elemanlarının akademik başarıları, idari olarak yapılan faaliyetler, tüm etkinlikler bölümler ve dekanlık bazında ayrı ayrı istatistik olarak grafiklerle ve resimlerle anlatıldı. Brifing sonunda soru-cevap kısmı oluşturularak Rektörümüz ile sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşüldü ve dilek ve temenniler ile kapanış yapıldı.
6.1.2023