Ziraat Fakültesi Dart Oyunu Yarışması Yaptı

Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Genç Ofis birlikteliğinde Ziraat Fakültesi Bahçesinde dart oyunu yarışması yapıldı. Genç Ofis Sorumlusu Gani KISACA ve ekibinin destekleriyle oynanan darta yarışmasına sadece Ziraat Fakültesi değil Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin de akademik ve idari personelleri ve öğrencileri katıldı. 20.12.2023 tarihinde yapılan yarışmada erkekler kategorisinde ilk 3 dereceyi sırasıyla Ahmet DERVİŞ (Ziraat Fakültesi öğrencisi), Nedim BOZDAĞ (Ziraat Fakültesi Dekanlığı idari personel) ve Tahir BAYTAR (Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi) paylaşırken; kızlar kategorisinde Fatime OĞUZ (Ziraat Fakültesi öğrencisi), Sümeyye AYAZ (Ziraat Fakültesi öğrencisi) ve Doç. Dr. Arzu ÇIĞ (Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi) ilk 3 sırada dereceye girdiler. Genç Ofis’in temin ettiği hediyeler Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Çetin KARADEMİR tarafından makamında yarışmacılara takdim edildi. Öğrencilerin katılacakları bu tür etkinleri arttıracağını söyleyen Dekanımız, Genç Ofis ile birlikte farklı çalışmalar yapacaklarını da belirttiler.
2.1.2024