Etkinlikler

Ziraat Fakültesi “Gazze’ye 1 Fidan ile 1000 Nefes Olabilmek İçin” Fidan Dikimi Yaptı

Ziraat Fakültesi'nin öncülüğünde ve üniversitemizin Peyzaj ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle 23.05.2024 Perşembe günü, Yaşam ve Tarım Topluluğu (YAŞAT); Öğrenci Kalite Topluluğu; Doğanın Mimarları Topluluğu; Doğal Afet, Arama Kurtarma ve İlk Yardım Topluluğu (DAKİK); Genç İyilik Topluluğu; İletişim Bilgi Topluluğu ve Mısırlı Öğrenciler Topluluğu ile birlikte Filistin'de yaşanan insanlık suçlarında kaybedilen her nefes için bir ses olabilmek, canlarının ve ruhlarının yaşamasına buradan destek olup anmak ve unutmamak amacıyla kökleriyle sıkı sıkıya sararak dimdik ayakta duracak ve tüm canlılara nefes, yaşam ve umut verecek istikbalin ve bereketin sembolü olan dut fidanları dikildi. 

Konukevi önünde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK ile beraber üniversitemizin üst yönetimi, toplulukların akademik danışmanları fakültemiz öğretim üyeleri olan Doç. Dr. Arzu ALTUNTAŞ, Doç. Dr. Fatih ÇIĞ, Doç. Dr. Harun BEKTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Ayman EL-SABAGH ile fakültemizde öğretim elemanları olan Doç. Dr. Behcet İNAL, Doç. Dr. Mesut BUDAK, Doç. Dr. Arzu ÇIĞ, Dr. Öğr. Üyesi Serdar ALTINTAŞ ve Arş. Gör. Rukiye KILIÇ ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, üniversitemizin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi vurgulayarak Filistin halkının yanında olduğumuzu belirtti. Bu etkinliğin, doğaya ve insanlığa olan duyarlılığın bir göstergesi olduğunu ifade ettikten sonra tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti. Ardından Dekanımız Prof. Dr. Çetin KARADEMİR, fakültemiz ve Yaşam ve Tarım Topluluğu (YAŞAT) akademik danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih ÇIĞ ve öğrencilerimiz de etkinliğin amacı ve önemine dair konuşma yaptılar.
ÖMER ÜCE (0484) 212-1111 / 2804
Ziraat Fakültesi
4.6.2024