ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ ŞIRNAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDE “TARIMDA TASARRUFLU SU KULLANIMI PANELİ”NE KATILDI !!!!

13 Aralık 2022 tarihinde Şırnak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan “Tarımda Tasarruflu Su Kullanımı Paneli”ne Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri sunumları ile katkıda bulundu. Panelde Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ,  İl Müdürü Selman DEMİREL, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin KARADEMİR açılış konuşmalarını yaptılar. 
Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Emine KARADEMİR “Pamukta Sulamanın Önemi ve Su Stresi”, Doç. Dr. Ali Beyhan UÇAK “Kısıntılı Sulama”,  Doç. Dr. Fatih ÇIĞ “Kısıntılı Sulamada Buğday Yetiştiriciliği”, Dr. Öğr. Üyesi Aynur Bilmez ÖZÇINAR “Kısıntılı Sulama ile Yerfıstığı Yetiştiriciliği”, DSİ 105. Bölge Şube Müdürü Yücel YILDIRIM “Bölgemizde Tarımsal Sulama Altyapısında Mevcut Durum ve İleriye Dönük Planlamalar”, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hasan DOĞAN “Tarımsal Sulamada Destekleme Politikaları”,  konuları hakkında sunum yaparak öğrenci, üretici ve teknik personelleri bilgilendirdiler. Siirt İl Tarım Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet SEVEN’in katkılarıyla gerçekleşen panel sonunda soru-cevap kısmında panelistler katılımcıların sorularını cevaplayarak bilgi alışverişinde bulundular.
NEDİM BOZDAĞ (0484) 212-1111 / 3308
Ziraat Fakültesi
16.12.2022