Ziraat Fakültesi Personel Voleybol Takımımız Kupa Aldı

2024 yılı Bahar Şenliği kapsamında yapılan spor müsabakalarında Ziraat Fakültesi Personel Voleybol, Personel Futbol, Öğrenci Voleybol ve Öğrenci Futbol takımlarımız tüm rakiplerine karşı disiplin, gayret ve centilmenlikle fakültemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Üniversite genelinde yapılan karşılaşmalarda Personel futbol takımımız ilk turda; öğrenci futbol ve voleybol takımlarımız ise yarı finale kadar yükselmiş ancak burada sezonu kapatmıştır.
Personel voleybol takımımız ise son tura kadar verdiği mücadelede finale kadar yükselerek 30 Mayıs 2024 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi takımı ile yaptığı karşılaşmada 3-1’lik skorla başarı göstererek birinciliğe yükselmiş ve kupa almaya hak kazanmıştır. Üniversitenin futbol sahasında yapılan törende Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat ŞINDAK tarafından kupa alan personel voleybol takımımızı başta olmak üzere öğrenci futbol ve voleybol takımlarımız ile personel futbol takımımızı yürekten kutlar başarılarının devamını dileriz. Ayrıca öğrenci takımlarımız için sponsor olan ve fakültemizi destekleyen İKTİSADİ KALKINMA VE SOSYAL ARAŞTIRMALAR ENSTİTÜSÜ'ne (İKSAD) teşekkür ederiz.
30.5.2024