Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü “2. Peyzaj Mimarlığı Proje ve Maket Sergisi” Düzenledi

Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları Siirt Park AVM’de açılan sergide halk ile buluşturdu. Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı maketler ve projeler, 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen sergide tanıtıldı. Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu ALTUNTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi H. Simten SÜTÜNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Esra BAYAZIT SOLAK  peyzaj mimarlığının, sürdürülebilir, estetik ve işlevsel mekanlar yarattığına dikkat çekerek bölümlerindeki peyzaj planlama stüdyosu, peyzaj tasarım stüdyosu, temel tasarım ve maket tekniği gibi tasarım ve planlama derslerine ilişkin projeleri ve maketleri öğrenciler ile birlikte anlatarak farkındalık oluşturdular. Dört gün süren sergi ziyaretçiler tarafından da ilgi ve merakla karşılandı. Çalışmalarını sergi ile taçlandıran öğrencilerimize ve onlara bu fırsatı veren öğretim üyelerimize başarılar dileriz.
4.6.2024