BUGÜN ÖĞLE YEMEĞİNDE PİZZA VARDI-2

Yaşam ve Tarım Topluluğu (YAŞAT) üyeleri ile Ziraat Fakültesi Dekanlığı'nın beraber yaptığı “Öğle Yemeğinde Pizza” etkinliklerinin ikincisi gerçekleştirildi. Yeni yılı çocuklarla beraber karşılamak isteyen YAŞAT ve Ziraat Fakültesi 03.01.2022 tarihinde Siirt ili Kurtalan ilçesi Akdem Köyü’nde Akdem İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu. Minik öğrencilerin yemek duası ile başladıkları öğle yemeği güzel sohbetlerle devam etti. Yemek, bahçede top oyunu ile sonlandı. Öğrencileri pizza ile buluşturan etkinlikte emeği geçen başta Ziraat Yüksek Mühendisi Rojin ÖZEK, DAYANLAR TOHUMCULUK çalışanları, topluluk üyeleri (Sibel LALE, Gülşah EFE, Şeyma BATUR, Muhammed ALTUNAKAR, Ferhat VARLI, Nusret İÇKE, Ezgi ALTUN, Latife KIZILKAN, Kübra DURMUŞ), topluluk başkanı Berfin ÇOBAN, topluluk danışmanı Doç. Dr. Fatih ÇIĞ, Akdem İlkokulu Müdürü Mahsum ÇALIŞ, Anasınıfı Öğretmeni Muhammed Taha BOZOĞLU, Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Arzu ÇIĞ ve Araştırma Görevlisi Rukiye KILIÇ, Fakülte Sekreteri Ömer ÜCE, Nedim BOZDAĞ ve Cehver ÖZER’e çok teşekkür ederiz.

4.1.2022