PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ’NDE TASARIM VE MAKET SERGİSİ YAPILDI

Ziraat Fakültesi Dekanlığı, 22-25 Mart 2022 tarihlerinde, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında hazırladıkları tasarım ve maket çalışmalarını sergilemek üzere bir etkinlik düzenledi. Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu ALTUNTAŞ Hocamızın desteği ile yaptıkları tasarım ve maket çalışmalarını tanıtan öğrencilerimiz, sergiye gelen ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı. Sergimiz üniversite personellerimizin, Siirt Milli Egemenlik Anadolu Lisesi ve Siirt Selami Değer Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin de katılımı ile renklendi. Emeklerinden dolayı başta Doç. Dr. Arzu Altuntaş Hocamıza, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerine ve katılan tüm ziyaretçilere teşekkür ederiz.
28.3.2022