Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi

Ziraat Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği “Oryantasyon Programı” 13.10.2022 tarihinde Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Genel Sekreter Abdulkadir IŞIK, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel KÜÇÜK programımıza teşrif ettiler. Programda Rektörümüz sayın Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin KARADEMİR, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün DEMİRHAN, Ziraat Fakültesi Birim Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazire MİKAİL, Siirt Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Personeli Turan SARIYER, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personeli Recep EYMEN, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Deniz ÇELİK, Öğrenci Topluluk Başkanları (Doğanın Mimarları Topluluğu-Sultan ERGÜN, TEMA Vakfı Topluluğu-Gökçe İpek BEGE, Kalite Topluluğu-Melik APAYDIN, Yaşam ve Tarım Topluluğu (YAŞAT)-Berfin ÇOBAN-Muhammed ALTUNAKAR) öğrencilerimize Fakültemiz ve eğitim-öğretim süreci hakkında bilgilendirme yaptılar. Ziraat Fakültesi Akademik ve İdari Personelleri ile öğrencilerimizin katılım sağladığı ve tanıştığı programımız kokteyl ile sona erdi.

Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diler, aramıza yeni katılanlara tekrar "HOŞGELDİNİZ" diyoruz.

17.10.2022